Zekerheden

“Man cannot discover new oceans unless he has the courage to lose sight of the shore.”

– Andre Gide

 

Gerust op reis!

 

De Travel Manager is een zelfstandig ondernemer en hierdoor geen zelfstandig deelnemer van het SGR, Calamiteitenfonds of ANVR, echter vallen alle geboekte reizen van de Travel Manager aan derden, onder de regeling van het ANVR / SGR / Calamiteitenfonds, omdat deze zijn ondergebracht bij Face2Face Travel te Almere. Zij zijn deelnemer van het SGR / ANVR / Calamiteitenfonds..

ANVR/SGR

Voor actuele informatie en voorwaarden verwijs ik u graag naar de websites van de ANVR en SGR.

 

Per 1 juli 2018 is de zogenaamde "nieuwe reisbureau regeling" van kracht. Face2Face Travel staat voor kwaliteit en zekerheid en heeft daarom zowel voor haar activiteiten als reisbemiddelaar (reisbureau), als de activiteiten als reisorganisatie (touroperator) een aansluiting bij de ANVR.

 

Bij het SGR hebben wij ook een aansluiting bij het SGRZ. De SGR variant voor zakenreizen.

 

U kunt Face2Face Travel bij de ANVR en SGR terugvinden onder de volgende gegevens:

ANVR 3193 t.n.v. Face2Face Travel te Almere (reisbureau)

ANVR 5454 t.n.v. Face2Face Travel te Almere (touroperator)

 

SGR 3252 t.n.v. Face2Face Travel te Almere

SGRZ 17.111 t.n.v. Face2Face Travel te Almere

Hieronder de linkjes naar de voorwaarden van de ANVR, SGR en SGRZ.

Calamiteitenfonds

 

Waarom Calamiteitenfonds?

Het zal u maar gebeuren: u bent zorgeloos op vakantie gegaan en tijdens uw reis doet zich op uw bestemming een natuurramp voor. Of er breken ernstige onlusten uit. Het kan zijn dat daardoor uw reisprogramma moet worden aangepast. Of dat u naar een ander hotel moet worden gebracht. Soms moet een reis zelfs worden afgebroken en moet u eerder terug naar huis. Dat kost natuurlijk geld.

Maar wie betaalt dat?

Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat de reis moet worden aangepast. Als de reis moet worden afgebroken dan geeft het fonds een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Als er ergens ter wereld een calamiteit dreigt, bijvoorbeeld een orkaan die in de richting van een toeristische bestemming gaat, dan kan een zogenaamde dekkingsbeperking worden ingesteld. De garantie van het Calamiteitenfonds wordt dan ingetrokken. U kunt dan uw reis vanaf 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren. De reisorganisator betaalt in dat geval uw geld terug.

Maar let op: alleen wanneer u boekt bij een reisorganisatie die is aangesloten bij het Calamiteitenfonds kunt u aanspraak maken op de genoemde regelingen! Voor slechts € 2,50 per boeking bent u tot een gezelschap van 9 personen verzekerd.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de garantie van het Calamiteitenfonds, lees dan de volledige garantieregeling door.

Face2Face Travel

 

Face2Face Travel is een dynamische onderneming in de reisbranche, het bedrijf is opgericht in december 2007. Face2Face Travel is gevestigd met het Travel Facility Center in Almere, aan de Xenonstraat 167.

 

Het Travel Facility Center ondersteunt als back office service center de zelfstandige Travel Managers, deze zijn verspreid gevestigd in Nederland.

 

Alle Travel Managers beschikken over de benodigde kennis en reiservaring om zo uw reiswens te kunnen realiseren. Onze Travel Managers zijn voorzien van meerdere technische oplossingen om, indien nodig 24 uur per dag contact te kunnen nemen met de meeste in Nederland gevestigde Touroperators en leveranciers.

 

Bovendien verzorgen onze Travel Managers graag u op maat samengestelde reis; een keuze van meer dan 150.000 hotels wereldwijd en de beste prijs/kwaliteit verhouding op vliegtickets, auto of camperverhuur maken voor u alles mogelijk.

 

Wilt u meer weten over Face2Face Travel?

Privacy Verklaring

 

Face2Face Travel en ik als uw Persoonlijke reisadviseur respecteren je recht op privacy. Persoonsgegevens worden nooit aan derden verstrekt. Met deze privacyverklaring informeren wij je hoe wij omgaan met je gegevens.

Face2Face Travel Nijkerk

Holkerweg 35

3861 PM NIJKERK

 

Telefoon 033 – 4567 197

GSM 06 – 280 78 145

E-mail annie@face2facetravel-nijkerk.nl

Website www.face2facetravel-nijkerk.nl

 

k.v.k. Amersfoort 32091673

 

© 2018 Face2Face Travel Nijkerk

Face2Face Travel Nijkerk is aangesloten bij:

 

Face2Face Travel

Xenonstraat 167

1362 GH Almere

KvK Lelystad: 39100590

SGR nr.: 3252 / SGRZ nr.: 17.111

ANVR Reisbureau nr.: 3193 / ANVR Reisorganisatie nr.: 5454