Voorbeeld Reizen

Do not follow where the path may lead.  Go instead where there is no path and leave a trail...

 

- Ralph Waldo Emerson

Wat is uw ideale reis?

 

Ligt u het liefst op uw handdoek op het strand of bent u meer een zwembad mens? Kunt u tijdens uw vakantie niet stil zitten en bent u graag actief/sportief bezig? Cultuur, architectuur of natuur? In contact zijn met de locale bevolking of liever even geen andere mensen om u heen? Duiken, snorkelen of liever snowboarden, skieën of langlaufen? Of verkent u uw bestemming graag van A tot Z?

 

Vakantie is persoonlijk en voor iedereen anders! Dat maakt mijn werk afwisselend en uitdagend.

Hieronder vindt u voorbeelden van reizen die ik heb mogen verzorgen voor mijn klanten of zelf heb gemaakt. Door te klikken op een foto, opent een reisvoorstel (pdf bestand) voor of een filmpje van de betreffende reis.

 

De reisvoorstellen en filmpjes hieronder beslaan slechts een klein deel van de reizen die ik sinds 2006 voor mijn klanten heb mogen verzorgen of zelf heb mogen maken.

 

Wilt u een persoonlijk reisadvies? Neem dan contact met mij op!

 

Reisvoorstellen

Mijn (studie-)reizen in beeld

Studiereis Bergerac 2018

duur: circa 18 min.

Face2Face Winterreis Seefeld 2016

duur: circa 4 min.

Studiereis Dongegal & Noord Ierland 2008

duur: circa 18 min.

Face2Face Winterreis Interlaken 2018

duur: circa 8 min.

Studiereis Namibië 2015

duur: circa 16 min.

Disclaimer

 

Uiteraard besteed ik veel zorg aan alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden op deze website.

Het kan gebeuren dat de informatie die op voorkomt op deze site niet overeenkomt met de realiteit. Dit kan onder andere een gevolg zijn van veranderingen op websites, misinterpretaties of van het feit dat de bestemmingsinformatie gevoelig is voor verandering. Denk hierbij o.a. aan openingstijden van winkels en bezienswaardigheden, visa vereisten, paspoort / ID geldigheid en reisinentingen. Ook voeren accommodaties regelmatig renovaties uit waardoor faciliteiten van hotels (tijdelijk) niet beschikbaar of gewijzigd zijn.

 

Mocht u informatie tegen komen niet niet correct is, dan waardeer ik het zeer als u uw tips en aanvullingen met mij wilt delen! Uiteraard zijn ook aanvullende tips meer dan welkom!

 

Hoewel ik er alles aan doe de informatie op deze website zo up-to-date mogelijk te houden aanvaardt Face2Face Travel Nijkerk geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik maken van de gepresenteerde of gelinkte informatie. Eventuele tik- en drukfouten of vergissingen kunnen echter niet altijd worden voorkomen. Face2Face Travel Nijkerk is niet aansprakelijk voor en niet gebonden aan kennelijke fouten en vergissingen.

 

Face2Face Travel Nijkerk behoudt het recht voor om de inhoud te wijzigen.

 

Face2Face Travel Nijkerk niet verantwoordelijk voor informatie (waaronder websites) voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven. Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend. Face2Face Travel is niet aansprakelijk voor schade welke kan ontstaan als gevolg van onjuiste of incomplete informatie op deze website.

Face2Face Travel Nijkerk

Holkerweg 35

3861 PM NIJKERK

 

Telefoon 033 – 4567 197

GSM 06 – 280 78 145

E-mail annie@face2facetravel-nijkerk.nl

Website www.face2facetravel-nijkerk.nl

 

k.v.k. Amersfoort 32091673

 

© 2018 Face2Face Travel Nijkerk

Face2Face Travel Nijkerk is aangesloten bij:

 

Face2Face Travel

Xenonstraat 167

1362 GH Almere

KvK Lelystad: 39100590

SGR nr.: 3252 / SGRZ nr.: 17.111

ANVR Reisbureau nr.: 3193 / ANVR Reisorganisatie nr.: 5454